06 - 24 16 16 93 info@fertiliteitszone.nl

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

kennismakingsgesprek fertiliteitszone

Gaat het zwanger worden niet zoals je gehoopt had?

Ben je op zoek naar mogelijkheden die jou helpen bij het zwanger worden? Heb je al meerdere dingen geprobeerd of nog juist helemaal niet? Zoek je een oplossing waarbij je zelf weer de touwtjes in handen krijgt, zodat je zelf invloed kan hebben op je vruchtbaarheid?

Er zijn ontzettend veel opties die kunnen helpen om jouw vruchtbaarheid te vergroten, maar welke past nu net bij jou/jullie? En is het iets voor jou, het soepel maken van je baarmoeder en eierstokken?

Wil je ook advies van gespecialiseerde fysiotherapeuten over jouw vruchtbaarheid? Wij helpen je graag!

Wij helpen je graag.

Vraag een vrijblijvend en gratis adviesgesprek van 15 minuten aan. We zullen je dan op een afgesproken tijdstip bellen. Dit kan per telefoon, maar het kan ook via Skype als je dat prettiger vindt.

Het maakt niet uit of je net een paar maanden zwanger probeert te worden, of je al ruim een jaar bezig bent of dat je al meerdere jaren probeert zwanger te worden. Wij luisteren graag naar jouw verhaal en geven je graag tips en adviezen waar je de volgende stap mee kunt zetten. Adviezen waarmee je jouw vruchtbaarheid kunt vergroten.

We hebben het tijdens het gesprek over waar jullie nu staan in jullie traject, wat jullie van plan zijn en hoe dat dat gaat. Met die informatie kunnen wij onze beste adviezen voor jullie selecteren en aan jullie uitleggen.

Lijkt het je wat? Vul dan hieronder je gegevens in. Heb je een specifieke vraag, stel deze dan ook meteen.
Als we jouw ingevulde formulier hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om het gesprek in te plannen.
We geven iedere week maximaal 5 gratis adviesgesprekken.

Ja, bel mij terug voor mijn vragen!

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om het gesprek in te plannen.

Vraag hier je bel afspraak aan: