06 - 24 16 16 93 info@fertiliteitszone.nl

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

kennismakingsgesprek fertiliteitszone

Gaat het zwanger worden niet zoals je gehoopt had?

Heb je al verschillende opties bekeken waarmee je je vruchtbaarheid zou kunnen optimaliseren? Of heb je juist nog helemaal niet gezocht, maar ben je wel benieuwd wat je zou kunnen doen?
Er zijn zoveel mogelijkheden, zoveel verschillende therapieen die je een stapje verder zouden kunnen helpen. Maar wat past nou echt bij jou?

Wij bieden je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend hier met ons over te sparren. Met verschillende tips en adviezen zorgen we ervoor dat je weer verder kunt. Dat je door de bomen het bos weer ziet.

Wil je ook advies over jouw vruchtbaarheid? Vraag dan jouw persoonlijke adviesgesprek aan. 

Wat kun je verwachten van zo’n gesprek? 

Het maakt niet uit of je net een paar maanden, een jaar of meerdere jaren probeert zwanger te worden. Je bent altijd welkom om advies te vragen. 

Wat gaan we bespreken tijdens deze telefonische afspraak:

  • Jouw/jullie situatie. Waar staan jullie nu? Hebben er al onderzoeken plaats gevonden? Zo ja, wat is daar uit gekomen volgens de specialisten? 
  • We kunnen je bloedonderzoek en semenanalyse bekijken. We kunnen checken of we het eens zijn met de specialisten. En zo niet, welke gerichte vragen je kan stellen om meer duidelijkheid te krijgen vanuit je behandelend arts. 
  • Je krijgt diverse tips gericht op jouw persoonlijke situatie. Daarmee kun je direct verder om je vruchtbaarheid te optimaliseren. 
  • Samen kunnen we achterhalen welke factoren een belangrijke rol zouden kunnen spelen met betrekking tot jouw verminderde vruchtbaarheid. 
  • Bespreken of we verwachten dat er verklevingen in je buik aanwezig zijn of niet. 
Wat kan ik verwachten van zo'n gesprek?

We starten met het bespreken van jouw persoonlijke situatie. Heb je al onderzoeken uit laten voeren? Wat is daar uit gekomen volgens de specialisten?

Als je al een bloedonderzoek of semenanalyse hebt uit laten voeren dan kunnen wij eens met je mee kijken. We kunnen dan aangeven wat wij daar van vinden. En als wij iets anders denken dan de specialisten, kunnen we je gerichte vragen meegeven om mee duidelijkheid te krijgen van specialisten.

We zullen je verschillende tips en adviezen meegeven die passen bij jouw persoonlijk situatie, zowel voor de vrouw als de man (als dat nodig is). Zo kun je direct verder om je vruchtbaarheid te optimaliseren.

Door alles naast elkaar te leggen kunnen we bepalen welke factoren een rol zouden kunnen spelen met betrekking tot jouw verminderde vruchtbaarheid (zodat je weet welke factoren je aan moet pakken om je kansen te vergroten).

En als laatste kunnen we bespreken of we verklevingen in je buik verwachten. En of die verklevingen een rol kunnen spelen omdat een zwangerschap uit blijft.

Is het gesprek altijd telefonisch?

We hebben gemerkt dat de meeste mensen een telefoontje het prettigst vinden, maar het kan ook altijd via beeldbellen als je dat prettiger vindt. Soms is het gewoon fijn om te zien wie je tegenover je hebt zitten. Maar die keuze laten we aan jou.

Kan ik altijd bij jullie terecht voor een adviesgesprek?

Ja, in principe wel. Maar we hebben maar plaats voor 5 adviesgesprekken per week. Vol is vol en dan moeten we doorplannen naar een andere weer. 

Is zo'n adviesgesprek niet gewoon een verkapt verkooppraatje?

Heel eerlijk… natuurlijk zouden we het fijn vinden als we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen en er dus zoveel mogelijk mensen bij ons onder behandeling komen.

MAAR daar zitten wel een aantal voorwaarden aan.

We zullen tijdens het gesprek alleen voorstellen om bij ons onder behandeling te komen als we ook écht denken dat we je kunnen helpen met het optimaliseren van je vruchtbaarheid.

Het is sowieso onze bedoeling om je met een gesprek een stapje dichterbij jullie uiteindelijke doel te brengen. Als we denken dat je daarvoor geen fysiotherapeutische behandelingen nodig hebt, dan zullen we dat ook zeggen. En als we twijfelen, dan kunnen we altijd kijken of alleen een intake interessant voor je is.

Maar we zullen het altijd bekijken vanuit jouw persoonlijke situatie.

Hoe lang duurt een adviesgesprek?

Ongeveer 15-20 minuten. 

Mogen we samen bij het gesprek aanwezig zijn?

Ja, natuurlijk! Dat vinden we zelfs fijner, want samen hoor je meer en kun je meer vragen stellen. Het kan ook gewoon makkelijk omdat het toch telefonisch is (of met beeldbellen).

We proberen al heel lang om zwanger te worden, is het dan wel iets voor ons?

Een gesprek aan gaan kan altijd. Wij denken dat het 20 waardevolle minuten zullen zijn. Het kan altijd handig zijn om te kijken waar jullie mee geholpen kunnen worden.

Eigenlijk maakt het dus niet uit hoe lang (of kort) je al bezig bent, een adviesgesprek met één van ons kan je verder helpen.

Kan het gesprek ook in de avond of het weekend gepland worden?

Ja, dat kan. Die plaatsen zijn wel beperkt, maar zeker een mogelijkheid.

Lijkt het je wat om even met ons te sparren?

Vul dan hieronder je gegevens in. Als je al specifieke vragen hebt, kun je die ook meteen toevoegen.

Zodra we jouw ingevulde formulier in onze mailbox vinden, nemen we contact met je op om het gesprek in te plannen. Dat gebeurd meestal binnen 24-48u. Zie je geen antwoord van ons verschijnen, check dan ook zeker even je spam-box.

Ja, ik wil graag met jullie sparren!

Laat hier je gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het gesprek in te plannen.

Vraag nu een adviesgesprek aan: