fertiliteitszone boost jouw vruchtbaarheid

Gratis pdf document “boost jouw vruchtbaarheid”.

 

Optimaliseer je vruchtbaarheid, zodat de kans om mama of papa te worden groter wordt.

Wij hebben de 3 beste oefeningen voor jou geselecteerd en gebundeld die ervoor kunnen zorgen dat je lichaam soepeler wordt. Hoe soepeler je lichaam is, hoe beter je organen kunnen bewegen en functioneren.

Dat geldt dus ook voor je baarmoeder en eierstokken en daarmee vergroot je dus je vruchtbaarheid.

Je leert in dit pdf document:

N

Belangrijke redenen waardoor je niet snel zwanger wordt

N

Wat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren

N

Hoe je weet of jouw lichaam wel of niet optimaal functioneert.

N

De 3 beste oefeningen om je vruchtbaarheid een boost te geven

Ga vandaag nog zelf aan de slag!

Wie zijn wij?

Wij zijn Debbie en Richard, fysiotherapeuten gespecialiseerd in vruchtbaarheidsproblemen.

Enkele jaren geleden hadden wij moeite met zwanger worden en wij vonden het ontzettend frustrerend dat we daar met al onze kennis over het menselijk lichaam niets aan konden doen. We hadden geen oplossing voor ons eigen probleem.

We wisten dat de baarmoeder een spier was, maar na een lange zoektocht naar de juiste cursus leerden wij dat het bindweefsel rondom je baarmoeder te strak kan zitten. Als dat bindweefsel te strak zit of te stug is zorgt het ervoor dat je baarmoeder niet goed kan bewegen. En hetzelfde geldt voor je eierstokken.

Je kunt stug bindweefsel vergelijken met te kleine trui. Als je een te kleine trui aantrekt, dan lukt het niet goed om je arm goed op te tillen. Het is een stuk zwaarder of het lukt zelfs helemaal niet meer.

 

Dit kan dus ook gebeuren rondom je baarmoeder en eierstokken waardoor ze niet meer goed kunnen bewegen en functioneren. Er is letterlijk niet genoeg ruimte voor een baby.

Er zijn verschillende manieren om je bindweefsel weer soepel te maken. De ene manier is door het (laten) masseren van het bindweefsel en de andere manier is door het doen van oefeningen en zorgen dat je in beweging blijft. In onze praktijk merken wij dat vrouwen oefeningen als heel fijn en helpend ervaren. Daarom hebben wij de belangrijkste 3 van onze oefeningen gebundeld in een pdf document.

Ook jij kunt daardoor op een eenvoudige manier aan de slag om jouw vruchtbaarheid te optimaliseren. Jij kunt jouw kans om zwanger te worden vergroten.

Ga vandaag nog aan de slag en download het pdf document!