Ook jij kunt je vruchtbaarheid een boost geven, zodat je je kans om mama of papa te worden groter maakt!

Wij hebben de 3 beste oefeningen voor jou geselecteerd die je lichaam soepeler maken en daarmee je vruchtbaarheid verbeteren.

Deze oefeningen hebben we voor jou gebundeld in een gratis pdf document.
Ga vandaag nog zelf aan de slag!

Je leert in dit pdf document:

N

Belangrijke redenen waardoor je niet snel zwanger wordt

N

Wat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren

N

Hoe je weet of jouw lichaam wel of niet optimaal functioneert.

N

De 3 beste oefeningen om je vruchtbaarheid een boost te geven

Wij zijn Debbie en Richard.

Wij hebben dit PDF document geschreven omdat wij geloven dat je zelf op een eenvoudige manier aan de slag kunt om je vruchtbaarheid te vergroten en daarmee je kans om zwanger te worden!

Een aantal jaren geleden hadden wij ook moeite met zwanger worden en wij vonden het ontzettend frustrerend dat wij daar, als fysiotherapeuten, geen oplossing voor hadden. Na een lange zoektocht naar de juiste cursus leerden wij dat je baarmoeder een spier is en dat er om je baarmoeder bindweefsel aanwezig is. Als dat bindweefsel stug is zorgt het er voor dat je baarmoeder niet goed kan bewegen.

Je kunt stug bindweefsel vergelijken met te kleine trui. Als je een te kleine trui aantrekt, dan is het niet meer mogelijk om je arm goed op te tillen of op zijn minst is het een stuk zwaarder. Dit kan dus ook gebeuren rondom je baarmoeder waardoor je baarmoeder niet meer goed kan bewegen en er dus niet voldoende ruimte is voor een kindje.

Het goede nieuws is dat je het bindweefsel weer soepel kunt maken en dat je daar zelf al mee kunt starten!

Ga vandaag nog aan de slag en download het pdf document!