in 4 stappen op weg naar een betere vruchtbaarheid

Gratis e-book “in 4 stappen op weg naar een betere vruchtbaarheid”.

Optimaliseer je vruchtbaarheid, zodat de kans om mama of papa te worden groter wordt.

Wij hebben zelf ook in een traject gezeten om zwanger te worden. In die tijd hebben we verschillende stappen doorlopen om uiteindelijk op een natuurlijke manier zwanger te worden. Die stappen hebben we in dit e-book voor je gebundeld. Er staan meer dan 8 tips in die ervoor kunnen zorgen dat je lichaam beter gaat functioneren. Tips die ervoor zorgen dat je meer kans hebt om zwanger te worden.

Een groot deel van het e-book gaat over tips waarmee je je lichaam, of eigenlijk je buik, soepeler kunt maken. Hoe soepeler je buik is, hoe beter je organen kunnen functioneren. En dus ook hoe beter je baarmoeder en eierstokken kunnen functioneren.

Je leert in dit e-book:

N

Een van de meest onbekende redenen waardoor je niet snel zwanger wordt

N

Wat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren

N

Hoe je weet of jouw lichaam wel of niet optimaal functioneert.

N

Meer dan 8 tips om ervoor te zorgen dat je vruchtbaarheid verbetert.

Ga vandaag nog zelf aan de slag!

Debbie van der Heijden Richard Cost Fertiliteitszone

Wie zijn wij?

Wij zijn Debbie en Richard, fysiotherapeuten gespecialiseerd in vruchtbaarheidsproblemen.

Enkele jaren geleden hadden wij moeite met zwanger worden. Het was verdrietig, frustrerend en we werden heen en weer geslingerd tussen hoop en verdriet. We voelden ons niet begrepen en wilden ‘gewoon’ een oplossing voor ons probleem. 

Die vonden we in ons bindweefsel. Doordat Debbie haar buik altijd gespannen was en ze er geen druk op kon verdragen hadden we genoeg redenen om hier mee aan de slag te gaan. Het is een langer verhaal, maar heel kort uitgelegd: we volgden een opleiding om onze buik soepel te maken en kort daarna mochten wij op natuurlijke wijze aan iedereen vertellen dat het gelukt was. 

 

 

 

In ons e-book vertellen we je graag meer over onze zoektocht en vooral ook wat ons geholpen heeft om ons doel te bereiken.

Leer vandaag nog wat jij kunt doen om je vruchtbaarheid te verbeteren door het e-book te downloaden.