Gratis vruchtbaarheidsgesprek

Wil je zwanger worden en is het tot nu toe niet gelukt?

Dan is een vruchtbaarheidsgesprek iets voor jou.

  Z

  Speciaal voor stellen met vruchtbaarheidsproblemen

  Z

  Ontdek waar jouw of jullie persoonlijke knelpunten zitten met betrekking tot zwanger worden

  Z

  Bonus: mogelijkheid tot meekijken naar bloedonderzoeken en/of semenanalyses

  Je kans op een zwangerschap vergroten met een vruchtbaarheidsgesprek.

  Tijdens een telefonisch, gratis en vrijblijvend gesprek kunnen we samen ontdekken welke stappen je nu het beste kunt zetten. Klik op de knop hieronder om direct naar onze agenda te gaan om een afspraak in te plannen. Dan bellen wij je op het geplande tijdstip.

  Tijdens het vruchtbaarheidsgesprek had ik een paar vragen. Al die vragen werden snel, vriendelijk en duidelijk beantwoordt. Alles werd goed uitgelegd en ik kon veel dingen bespreken.

  Ik vond het contact heel fijn. Ik werd echt gezien of eigenlijk gehoord. Er werd de tijd voor me genomen en ik vond het fijn om de tips en de info te krijgen waar ik naar op zoek was.

  Ik zou een vruchtbaarheidsgesprek zeker aanraden. Niet twijfelen, gewoon doen. Het is meteen duidelijk wat het voor je kan doen.

  Chantal

  Hartelijk dank voor de heldere uitleg. Ik (en wij) gaan ons best doen om er het beste van te maken 🙂 Fijn dat er organisaties en mensen zoals jullie zijn die het leven toch een stukje lichter maken naast de bestaande gezondheidszorg!

  Nogmaals dank!

  Manon

  Over het gesprek

  Soepel en snel zwanger worden

  Als zwanger worden niet vanzelf gaat dan is de onzekerheid of het ooit gaat lukken het moeilijkste. Als er iemand zou zijn die je kan vertellen dat je 6 maanden of 1,5 jaar moet wachten, maar dat je dan gegarandeerd zwanger bent… dat zou fantastisch zijn! Het zou het hele traject minder zwaar maken.

  En ondanks dat wij ook niet kunnen zeggen wannéér je zwanger zult worden (hoe graag we dat ook zouden willen) kunnen we wel met je bespreken wat in jullie situatie de grootste obstakels. Zodat je de allerbeste kansen hebt om zwanger te worden.

  In een persoonlijk en telefonisch vruchtbaarheidsgesprek bespreken we wat de 3 meest belangrijke én persoonlijke onderwerpen zijn die voor jullie situatie aangepakt moeten worden om ervoor te zorgen dat je kansen om zwanger te worden zo optimaal mogelijk zijn. Zodat alle voorwaarden goed zijn om zo snel mogelijk zwanger te kunnen worden.

  één-op-één gesprek

  Daardoor volledig op jouw persoonlijke situatie gericht. Geen algemene informatie, maar informatie die echt voor jou gaat werken.

  Informatie voor jou en je partner

  Zwanger worden doe je nou eenmaal niet alleen. Je hebt dus het meest aan adviezen voor man én vrouw.

  Bonus: Check je uitslagen

  Ben je al gestart met een traject in het ziekenhuis en hebben daar al onderzoeken plaats gevonden? Dan kunnen wij met je meekijken of de uitslagen echt zo goed of slecht zijn als dat je te horen hebt gekregen. En natuurlijk leggen we dan ook uit waarom wij denken dat het zo is. 

  Over ons

  Fertiliteitszone

  Wij zijn Debbie en Richard. In 2014 hadden we zelf moeite met zwanger worden. Dat werd onze drijfveer om te zoeken naar behandelmogelijkheden.

  Al meer dan 10 jaar zijn wij fysiotherapeuten. Maar door al onze ervaringen en het volgen van vele cursussen doen we inmiddels meer dan fysiotherapie. We zijn ons gaan specialiseren op het gebied van vruchtbaarheidsproblemen. Daarbij gebruiken we een combinatie van fysiotherapie en osteopathie. En dat combineren we weer met voeding, supplementen en behandelingen specifiek op de organen gericht zodat we vruchtbaarheidsproblemen kunnen behandelen.

  Met als hoofddoel dat jij soepeler en sneller zwanger wordt.

  Debbie en Richard Fertiliteitszone
  fysiotherapie vruchtbaarheid

  Voor wie

  Koppels die moeite hebben met zwanger worden.

  Als zwanger worden nog niet is gelukt dan geeft dat veel onzekerheden. Je gaat je afvragen of je niet iets over het hoofd ziet. Als je aanpassingen hebt gemaakt in je leven wil je ook graag weten of het goed genoeg is wat je doet. Of misschien doe je juist wel te veel…

  Oftewel een traject om zwanger te worden roept heel wat vragen op.

  Als er geen oorzaak gevonden is waardoor het zwanger worden niet lukt, is het zinvol om verder te kijken. Om meer informatie te verzamelen. Om te kijken wat er voor jullie kan werken.

  Maar ook als er wel een oorzaak gevonden is, kan het heel nuttig zijn om te achterhalen of je daar nog iets aan kunt doen. Want misschien kun je het niet oplossen, maar kun je de gevolgen daarvan wel flink verminderen en dus je kansen om zwanger te worden vergroten.

  Hoe dan ook, als je moeite hebt met zwanger worden is het een aanrader om een vruchtbaarheidsgesprek aan te vragen.

  Lijkt het je fijn om een stappenplan te hebben om je kansen te vergroten?

  Zet vandaag al je eerste stap en plan een gratis en vrijblijvend vruchtbaarheidsgesprek in.

  Klik op onderstaande knop om direct naar onze agenda te gaan. 

  Veelgestelde vragen:

  t

  Is het echt gratis?

  Jazeker!

  En ook vrijblijvend. Je bent niet verplicht om behandelingen te ondergaan als je een gesprek met ons hebt gehad, maar als we denken dat het één van je problemen op kan lossen zullen we het er wel met je over hebben (als je dat goed vindt).

  t

  Kan een vruchtbaarheidsgesprek op korte termijn ingepland worden?

  Ja, meestal wel. Zeker als jouw agenda ook wat flexibel is. 

  t

  Ik kan niet op de beschikbare tijden, wat nu?

  Het kan gebeuren dat je niet kunt op de tijden die wij open gesteld hebben in de digitale agenda. Geen probleem. Stuur ons gewoon een mailtje, dan kunnen we kijken of er toch nog andere mogelijkheden zijn: info@fertiliteitszone.nl

  t

  We hebben al ontzettend veel geprobeerd om onze vruchtbaarheid te vergroten. Wat kan zo'n gesprek daar nog aan toevoegen?

  Wij hebben gemerkt dat de meeste mensen, hoeveel ze ook al weten of geprobeerd hebben, toch altijd nog iets nieuws van ons kunnen leren. Wij combineren verschillende therapievormen met elkaar. Dat brengt altijd nieuwe inzichten.

  t

  Is het gesprek telefonisch of moet ik naar de praktijk komen?

  Het is telefonisch. Je hoeft dus niet te reizen. Daardoor is het ook relatief eenvoudig in je agenda in te plannen. Je mag ons op de luidspreker zetten als je het fijn vindt om samen met je partner te bellen.