06 - 24 16 16 93 info@fertiliteitszone.nl

Yes! Je hebt succesvol een adviesgesprek aangevraagd.

We hebben je aanvraag voor een gesprek over jullie persoonlijke situatie dus goed ontvangen. We gaan je binnen 48u een antwoord geven per e-mail. Zie je geen e-mail van ons verschijnen, check dan ook zeker je spam (soms verdwijnen we daarin, helaas).

Mochten wij na een week nog geen antwoord van je hebben ontvangen, dan zullen we je voor de zekerheid even bellen zodat we zeker weten onze e-mail goed is aangekomen.

We geven je de tip om, als je al vragen hebt, deze van tevoren op te schrijven. Dan vergeet je niets te vragen.

We spreken je snel!

Wil je graag nog meer tips en informatie?

Enkele jaren geleden hadden wij, Debbie en Richard, ook een kinderwens. Wij konden toen weinig informatie vinden waar we zelf mee aan de slag konden. Artsen konden ons niet verder helpen, maar we hadden er wel behoefte aan!

Daarom proberen we nu zoveel mogelijk van onze kennis met je delen. Op die manier hopen we je al een klein stapje verder te kunnen helpen, zodat je zelf factoren kun tackelen en je vruchtbaarheid kunt verbeteren.

Daarom schrijven we blogs en maken we af en toe eens een video. In de blogs leggen we uit hoe sommige dingen werken, geven we gerichte tips en proberen we je wegwijs te maken in de wereld van vruchtbaarheid. Als je het fijn vindt om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste tips en informatie, kun je je op de blogpagina ook altijd inschrijven om deze tips per e-mail te ontvangen.

Volg je ons al op Social Media?

We proberen ook hier informatie te delen waar je wat aan hebt en ook daar kun je gerichte vragen aan ons stellen.