06 - 24 16 16 93 info@fertiliteitszone.nl

Een grotere kans op zwangerschap, stap voor stap in 7 weken.

Met specialistische en persoonlijke 1-op-1 fysiotherapeutische behandelingen werken aan je vruchtbaarheid.
Ik wil meer weten

Het lukt (nog) niet om zwanger te worden…

Als je je herkent in één of meerdere van de volgende punten dan is het de moeite waard om verder te lezen.

Is je cyclus onregelmatig of zijn er dingen met je cyclus waar je over twijfelt?

Heb je menstruatiepijn of andere problemen met je menstruatie?

Heb je buikklachten, zoals een opgeblazen gevoel, obstipatie, wisselende stoelgang, geen druk kunnen verdragen op je buik, etc.?

Heb je regelmatig pijn in je onder- of bovenrug?

Vraag je je wel eens af of het ooit nog gaat lukken om zwanger te worden?

zwanger worden moeilijk
Debbie van der Heijden Richard Cost Fertiliteitszone

Wie zijn wij en waar geloven wij in?

In 2014 hadden wij ook een kinderwens, maar het lukte ons niet om zwanger te worden. Debbie had een onregelmatige cyclus en Richard had een verminderde zaadkwaliteit. Vanaf het moment dat de artsen zeiden dat daar geen oorzaak voor te vinden was vroegen wij ons af of er meer was wat we konden doen.

We wilden er alles aan gedaan hebben om uiteindelijk een positieve test in handen te krijgen. Maar waar moet je beginnen? En is het echt zo dat er geen oorzaak te vinden is, zoals de artsen zeiden? Of zijn er dingen die de artsen niet weten of kunnen meten?

Nadat onze zoon in 2017 geboren was na IUI leerden we dat Debbie haar cyclus onregelmatig was doordat ze verklevingen had in haar buik en dat Richard zijn zaadkwaliteit minder goed was door (kleine) problemen met onze voeding. We gingen aan de slag met de verklevingen en onze leefstijl en enige tijd later mocht Debbie in 2019 opnieuw zwanger worden, maar dit keer zonder tussenkomst van het ziekenhuis.

We houden van uitleggen in jip-en-janneke taal, zodat we zeker weten dat je ALLES begrijpt wat we doen. En dat het 100% logisch voor je is.

Je lichaam is meer dan je buik alleen. In de meer dan 10 jaar dat we fysio's zijn hebben we alle verbindingen in je lichaam leren kennen en behandelen.

We combineren de beste technieken van verschillende cursussen op het gebied van vruchtbaarheid om jouw kansen te vergroten.

Een soepele buik geeft een grotere kans om zwanger te worden.

Het was voor ons de bevestiging dat het mogelijk was om zelf invloed uit te oefenen op je kansen. Hoe mooi zou het zijn als we andere vrouwen ook grotere kansen konden geven, vertrouwen in hun lichaam en vernieuwde hoop?

We hebben verschillende cursussen gevolgd in het buitenland om ons te specialiseren in het oplossen van vruchtbaarheidsproblemen. Daarnaast zijn we ook aan de slag gegaan met een opleiding tot orthomoleculair adviseur zodat we ook kunnen adviseren op het gebied van voeding en supplementen. De kennis die we al bijna 10 jaar hadden op het gebied van littekens en bindweefsel kwam heel goed van pas om zo onze eigen unieke behandelmethode te ontwikkelen.

Een methode speciaal gericht op vruchtbaarheidsproblemen en menstruatiepijn. Dankbaar dat we uit onze onzekere en verdrietige tijd zoiets moois hebben mogen maken.

vruchtbaarheid vergroten

Wat mag je verwachten na de behandelingen?

Vruchtbaarheid vergroten Richard behandelen

Je hebt meer kans om zwanger te worden omdat je weet dat verklevingen in je buik aanwezig zijn en wat je daar aan kunt doen

Verloopt de innesteling beter doordat je baarmoederslijmvlies beter opgebouwd wordt als je baarmoeder goed functioneert

Verbetert je vruchtbaarheid doordat je hormoonbalans verbetert als je eierstokken beter gaan functioneren.

Is er letterlijk meer ruimte in je buik voor een zwangerschap doordat je buikklachten zoals een opgeblazen gevoel of obstipatie zijn verminderd

Je hebt meer vertrouwen omdat je voelt dat er dingen veranderd zijn in je lichaam.

Wat anderen van de behandelingen vonden: 

Debbie neemt je klachten serieus en komt met praktische oplossingen. Doordat ze tijdens de intake uitgebreid vragen stelt en goed doorvraagt krijgt ze een goed beeld van problemen en hun mogelijke oorzaken.

Ze kijkt daarbij naar het lichaam als geheel en niet enkel lokaal waar de klacht zit. Tussentijds vertelt ze ook altijd wat ze signaleert, waar verbetering in zit en waar nog aan gewerkt moet worden. Ze geeft wat praktische oefeningen mee voor thuis maar nooit heel veel en het is nooit een moeten. Dat heb ik als heel fijn ervaren.

Wat ook fijn is dat ze een inkijkje geeft in hoe het lichaam in elkaar steekt zodat je zelf ook weet wat nu wat veroorzaakt.  Behandelingen waren fijn en ze nam er echt de tijd voor.

- Anoniem

via zorgkaart Nederland

Nadat onderzoeken in het ziekenhuis geen oorzaak gaven van het uitblijven van een zwangerschap ben ik bij Fertiliteitszone terecht gekomen. Ik heb in het verleden een flinke buikoperatie gehad waardoor veel verklevingen in de buik zijn ontstaan.

Debbie heeft tijdens de behandelingen de focus gelegd om de verklevingen met name rond m’n baarmoeder en eierstokken te verhelpen. Tijdens de behandelingen gaf ze daarnaast ook diverse tips voor voeding e.d. en bood ze een luisterend oor.

Na 6 behandelingen hebben we het traject stop moeten zetten: ik bleek namelijk zwanger!

- Anoniem

via Zorgkaart Nederland

In Juni 2020 ben ik voor het eerst naar Fertiliteitszone geweest. Zwanger worden lukte al jaren niet en we zaten hiervoor in een medisch traject. Ik ben bekend met endometriose en heb daardoor altijd veel buikpijn en rugpijn tijdens mijn menstruaties. Ook heb ik eerder operaties in mijn buik gehad.

Ik had mijn intake met Debbie. Debbie is deskundig en je voelt je er meteen thuis. Na 1 behandeling bleek ik zwanger en zijn we gestopt. Helaas is dit een miskraam geworden. In september ben ik weer teruggegaan om de behandelingen weer op te starten. Debbie heeft in mijn buik alles los gemaakt, daarna heeft ze ook mijn rug, schouders en nek meegenomen. Dit voelt zoveel beter dan voor die tijd. Tijdens mijn menstruaties had ik altijd veel buikpijn en rugpijn. Na de behandelingen heb ik dit niet meer gehad. Ik ben er heel erg blij mee. Als het nog eens nodig is, ga ik zeker terug! Ik moet er een stukje voor rijden, maar dat heb ik er graag voor over.

- Anoniem

via Zorgkaart Nederland

Wil jij ook soepel zwanger worden en kun je wat hulp gebruiken? 

Een lange termijn oplossing

Naast het feit dat we je tips en adviezen meegeven voor thuis vinden we het belangrijk dat we tijdens de behandeling vooral aan de slag gaan met álle pijnlijke spieren, verklevingen, littekens en stugge gewrichten die we in je lichaam vinden. Je lichaam is 1 geheel en alles heeft invloed op elkaar en dus ook op je vruchtbaarheid. Je buik heeft daarbij natuurlijk wel de belangrijkste rol. Daarbij is het misschien wel goed om te weten dat we niet inwendig behandelen.

Het doel van het traject is natuurlijk dat je soepel genoeg wordt zodat je zwanger wordt. En daarbij is het belangrijk dat de verklevingen die we los maken om je buik soepel te maken ook los blijven. Daar is onze behandeling dan ook op gericht, om er voor te zorgen dat je buik soepel blijft, ook als je al klaar bent met de 7 behandelingen. Je weet dan ook na de behandelingen exact wat je zelf kunt doen om je kansen zo groot mogelijk te houden.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je ten alle tijden vragen aan ons kunt stellen als je ergens mee zit. Dat kun je natuurlijk tijdens de behandelingen doen, maar ook daarna mag je ons altijd vragen stellen als je ergens mee zit.

fertiliteitsmassage

Een kleine greep uit de opleidingen die we hebben gevolgd.

HBO opleiding fysiotherapie

Al meer dan 10 jaar fysiotherapeut.

Specialisatie vruchtbaarheidsproblemen

Bindweefsel problemen, voeding, leefstijl en supplementen.

Specialisatie orgaan mobilisaties

Het soepel maken van het bindweefsel rondom al je organen.

Specialisatie littekens

Soepel maken van littekens na operatie (keizersnede, blinde darm, etc.).

Vergoedingen vanuit je zorgverzekering.

Omdat onze behandelingen vallen onder de fysiotherapie is de kans groot dat je een deel van de investering terug krijgt van je zorgverzekeraar. Het is daarbij belangrijk dat je aanvullend verzekerd bent. Het is per verzekering verschillend wat je terug krijgt van de behandeling.

Kijk op je polisblad of neem contact op met je zorgverzekeraar om te weten wat je exact vergoed krijgt. Je kunt daarbij aangeven dat het om een normale behandeling fysiotherapie gaat bij een fysiotherapeut die geen contracten heeft met de zorgverzekeraar.

Soepel zwanger worden.

Een soepele buik om (letterlijk) ruimte te maken voor een zwangerschap.

Hoe soepeler je lichaam, hoe beter het gaat functioneren, hoe groter de kans dat je zwanger wordt (en blijft). Onze behandelingen zijn bedoeld om je vruchtbaarheid te optimaliseren en daarmee soepel zwanger te worden. Zodat je eindelijk zelf invloed uit kunt oefenen op je kansen en je droom in vervulling kunt laten gaan.

Je hebt 2 opties waar je uit kunt kiezen. Je kunt er voor kiezen om direct het complete traject te starten of om een eerste introductieafspraak in te plannen en vanuit daar verder te kijken.

We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt wat het beste is voor jou en dat je zeker wilt weten dat je niet voor niets komt. Als je vragen hebt, mag je altijd een gratis adviesgesprek aanvragen. Dan kunnen we samen kijken wat het beste bij jou en jouw situatie past.

Eerste behandeling

De eerste stap om aan de slag te gaan met je vruchtbaarheid.
praktijkruimte fertiliteitszone

Tijdens deze 1e afspraak starten we ook met behandelen zodat je meteen verschil kunt voelen.

We nemen een vragenlijst met je door zodat we precies weten waar de knelpunten zitten. Vervolgens gaan we onderzoeken waar de problemen zitten. Dit doen we door je buik, je rug, je heupen en alle andere probleemgebieden die je hebt benoemd tijdens het beantwoorden van de vragen te controleren.

Hoe completer ons beeld, hoe beter we je kunnen helpen.

Behandelingen

Het complete traject om je vruchtbaarheid te optimaliseren.
vruchtbaarheid vergroten

Na deze behandelingen is je lichaam soepel en is er letterlijk ruimte voor een zwangerschap.

Tijdens de behandelingen gaan we alle probleemgebieden, die we gevonden hebben, losmaken. Dit doen we met diepe massages en mobilisaties. De focus ligt op je buik, maar als eerder bleek dat je rug, heupen, bekken, benen of nek van invloed zijn dan zullen we die ook zeker gaan behandelen.

Alles in je lichaam is met elkaar verbonden en kan van invloed zijn op je kansen.

Tips en adviezen

Denk aan supplementen, oefeningen en leefstijl adviezen.
Behandeling Richard

Het soepel maken van je lichaam moet een oplossing voor de lange termijn zijn.

We geven je tips over supplementen, voeding en bewegen. Je krijgt ook eenvoudige oefeningen mee. Het is niet de bedoeling dat je er een dagtaak aan hebt, maar wel dat het je helpt om soepel te blijven. De behandelingen zullen zo compleet mogelijk zijn zodat je de beste resultaten kunt behalen.

Natuurlijk mag je ook al je vragen aan ons stellen. We beantwoorden ze graag voor je.

Ga je aan de slag om je vruchtbaarheid te vergroten?

Aan de slag om je grootste droom werkelijkheid te laten worden. 

Introductie afspraak

De 1e stap om aan de slag te gaan met je vruchtbaarheid.

€90,-

R

Intake, onderzoek en behandeling fysiotherapie voor je vruchtbaarheid

R

Een soepelere buik met grotere kans op een zwangerschap

R

60 min

R

1 behandeling

De behandeling wordt gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent.

Soepel zwanger worden

Het complete pakket om je vruchtbaarheid te optimaliseren.

€630,-

R

Behandelingen fysiotherapie, gericht op het verbeteren van je vruchtbaarheid.

R

Volledig soepele buik en daardoor een grotere kans om zwanger te worden

R

60 min per behandeling

R

7 behandelingen

De behandelingen worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent.

Ervaringen van cliënten die bij ons onder behandeling zijn geweest.

Ik kwam bij Richard vanwege onze onvervulde kinderwens. De behandelingen vond ik heel prettig. De eerste drie weken waren pittig, ik voelde me wat beurs na de behandeling, maar daarna begon ik echt te merken dat er meer ruimte ontstond in mijn lichaam! En nu het klaar is, mis ik het zelfs! 

Richard stelde mij goed op mijn gemak en als er wat tijd over was behandelde hij ook andere stressplekken in het lichaam. Hier heb ik heel veel baat bij gehad en ik voelde me opbloeien, kreeg weer vertrouwen in het lichaam.

- Shamelie, 33 jaar

Moeder van haar eerste kindje

We waren al geruime tijd bezig om zwanger te worden van een tweede. Dat lukte niet en de menstruatiecyclus werd ook langer dan voorheen. We waren al lang bezig maar omdat we tussendoor een miskraam hadden gehad werd in het ziekenhuis nog niets voor ons gedaan. De frustratie en angst dat het niet zou lukken maakten dat we voor andere hulp gingen kijken.

Ik merkte tijdens de behandelingen dat er veel gebeurde in mijn lichaam. Op het einde van de behandeling voelde het in mijn lijf weer meer ‘kloppend’ en had ik weer een normale cyclus en was de menstruatie minder heftig.

- Inge, 33 jaar

Inmiddels moeder van 2 kindjes

Er was veel ruimte voor mijn verhaal en gevoelens hierbij. Dit werd serieus genomen. De behandeling was professioneel en doeltreffend.

We hebben de behandeling af kunnen sluiten en binnen 1 maand het meest positieve resultaat van de behandeling mogn ervaren. Een positieve zwangerschapstest.

- Anoniem

via ZorgkaartNederland.nl

Veelgestelde vragen

Kan het ook in minder dan 7 behandelingen?

Dat raden we niet aan. Je buik krijgen we misschien wel los met 2 of 3 behandelingen, maar we willen ook dat het op de lange termijn los blijft. Daarvoor is het belangrijk dat we alle knelpunten in je lichaam behandelen. Daarvoor hebben we meer behandelingen nodig. Vanuit onze ervaring hebben we gezien dat we de beste resultaten behalen als we 7 behandelingen aanhouden. Maar het blijft natuurlijk maatwerk. Dus als er blijkt dat je minder of meer behandelingen nodig hebt, dan zullen we dat natuurlijk met je bespreken. We behandelen in ieder geval nooit vaker dan dat nodig is. Als het resultaat bereikt is, dan is het goed.

Kun je ook in 3 weken klaar zijn met de behandelingen ipv 7 weken?

Ja, het is mogelijk om het traject te verkorten naar 2 of 3 weken. Je hebt dan meerdere behandelingen per week. Het maakt de behandelingen intensiever, maar meestal is het goed te doen.

Als ik ga starten maakt het dan nog uit waar ik in mijn cyclus zit?

Nee, meestal niet. Er zijn echter een paar uitzonderingen:

– als je endometriose hebt mogen we niet behandelen tijdens je menstruatie.
– als je in een IVF of ICSI traject zit mogen we niet behandelen als je aan het stimuleren bent met hormonen (we willen geen risico’s lopen ivm de mogelijkheid op overstimulatie tijdens een IVF of ICSI traject).

Met alle andere problemen of trajecten maakt het niet uit wanneer je start. Dan gaat het er ook vooral om wat je zelf prettig vindt en wat haalbaar is in jouw agenda om de afspraken zoveel mogelijk aaneensluitend te plannen. Dat geeft namelijk de beste resultaten.

Zit er veel verschil tussen jullie behandelingen en die van een osteopaat of fertiliteitsmassage?

Ja, daar zit zeker verschil in. Wij hebben een andere achtergrond oftewel we hebben andere opleidingen en cursussen gevolgd). dat betekent dat we andere technieken hebben geleerd. Onze ideeën en gedachtes over hoe het lichaam functioneert komen vaak wel overeen.

Wij zijn echter volledig gespecialiseerd in vruchtbaarheid en alle onderzoeken die daar bij komen kijken. De meeste osteopaten behandelen veel uiteenlopende klachten en zoomen dus minder specifiek in op de vruchtbaarheid voor wat betreft hun kennis.

Het verschil met fertiliteitsmassage zit vooral in het feit dat die massages ook bedoeld zijn voor de ontspanning. Onze massages zijn dat niet. Ze zijn vooral gericht op het verbeteren van de soepelheid van je lichaam zodat het beter gaat functioneren.

Wij geloven dat diverse behandelingen goed naast elkaar gevolgd kunnen worden. Voorwaarde is dan wel dat er minimaal 24u tussen de behandelingen moet zitten omdat het anders een te grote belasting is voor je lichaam.

Kunnen jullie mij helpen met jullie behandelingen?

Het is zonder achtergrond informatie lastig om vooraf te voorspellen of het voor jou kan werken. Of je met onze behandelingen je kansen op een zwangerschap kunt vergroten. We noemen hieronder wat dingen waar het voor kan werken, maar mocht je twijfelen of het iets voor jou is, neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Voor wie is het geschikt?
Voor alle vrouwen die moeite hebben met zwanger worden én hun partners. Je bent welkom als nog geen actieve kinderwens hebt en je lichaam alvast wilt voorbereiden. Je bent welkom als je op een natuurlijke manier zwanger probeert te worden, maar ook als je al in een ziekenhuis traject zit (al dan niet met ovulatie inductie, IUI, IVF of ICSI).

De behandelingen kunnen zinvol zijn als je onverklaarbaar verminderd vruchtbaar bent, omdat dit een verklaring kan zijn. Maar ook als er wel een specifieke problemen gevonden zijn kan het nuttig zijn. Denk daarbij aan endometriose, PCOS, maar ook als je last hebt van herhaalde miskramen, littekenweefsel, cystes, een onregelmatige cyclus of menstruatiepijn of -problemen.

Twijfel je nog na het lezen van de situaties waarin het handig kan zijn om je verklevingen los te laten masseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we even met je mee denken.

Ik heb geen lichamelijke klachten. Kan ik dan toch een probleem hebben met de soepelheid van mijn buik die het zwanger worden in de weg staat?

Ja, jammer genoeg wel. Soms komen verklevingen heel langzaam in je lijf. Dat gaat dan bijna onopgemerkt waardoor je langzaam gewend bent geraakt aan de stugheid van je buik, rug of bekken. Je merkt dan niet meer dat het vast zit.

We horen ook heel vaak dat vrouwen denken dat hun klachten normaal zijn en dat iedereen dat zo voelt. Bijvoorbeeld menstruatiepijn (in lichte mate) of het niet kunnen verdragen van druk op de buik (zoals de arm van je partner die op je buik rust).

Tijdens een intake kunnen we vaststellen of je buik minder soepel is als dat we graag zouden zien. (je voelt het zelf ook gegarandeerd tijdens het onderzoek). Als we dat vervolgens los gaan maken gaat je lichaam ineens anders aanvoelen. Geleidelijk aan merk je dat je lichaam soepeler aan gaat voelen. Pas dan komt het besef hoe vast het eigenlijk zat.

 

Ik heb geen kinderwens (meer), maar wel menstruatiepijn (of andere klachten). Kunnen jullie mij daar mee helpen?

Ja, dat kunnen we.

Met het traject dat vouwen doorlopen voor een kinderwens vergroten we niet alleen de kans opeen zwangerschap. We verminderen ook de menstruatiepijn en pijn die voortkomt uit een operatie.

Hoe weet ik of de soepelheid in mijn buik wel of niet een zwangerschap in de weg staat?

Als je een van de volgende klachten of operaties hebt gehad, is de kans groot dat je buik (of rug) niet soepel genoeg is om zwanger te worden als je:

 • ooit een operatie in je buik hebt gehad (hieronder vallen ook kijkoperaties, keizersnedes en curretages).
 • menstruatiepijn (of ovulatiepijn) hebt. Zelfs lichte menstruatiepijn kan er op wijzen dat het niet soepel is.
 • een onregelmatige cyclus hebt
 • pijn hebt bij ontlasting of bij gemeenschap
 • regelmatig misselijk bent en niemand weet eigenlijk waarom
 • geen druk op je buik kunt verdragen.
 • regelmatig buikpijn hebt en er is geen oorzaak te vinden.
 • endometriose, PCOS, prikkelbaar darmsyndroom, regelmatige blaasontstekingen of andere klachten in je buik hebt (gehad)
 • (langdurig bestaande) rugklachten hebt, zowel onderrug als bovenrug.
 • bekkenklachten/bekkenpijn hebt
 • (veel) hardloopt, paard rijdt, bokst of een andere sport doet waarbij je veel springt of veel ‘klappen’ op moet vangen.
 • (langdurig bestaande) nekklachten hebt.
 • regelmatig pijn in je liezen hebt
 • moeite hebt met opstrekken/rechtop zitten

Wil jij je kans om zwanger te worden vergroten?

Klik hieronder op de knop zodat je direct je eerste (of vervolg) afspraak in onze agenda kunt plannen.
Komt geen van de beschikbare tijden je uit, stuur ons dan een mailtje. Dan kijken we even met je mee naar de mogelijkheden!

Ik kwam bij Debbie omdat ik erg last van mijn ongesteldheid had en het zwanger worden uit blijft.

Ik heb de behandelingen erg prettig ervaren. Ook zeer fijn om de verbeteringen (het losser worden van het bekken en buik gebied) zo snel te ervaren. En nu ik alweer ietsje verder ben ervaar ik ook de rustige ongesteldheid, eigenlijk zoals het zou moeten horen. Dat ik hier al tig jaren mee rond liep met die pijn! Ik ben zo blij dat ik deze behandelingen heb ondergaan en dat Debbie op mijn pad is gekomen!

Debbie werkt erg fijn, en is ook echt een fijne therapeut. Ze herkent dingen en alles is ook bespreekbaar. De drempel is dan ook makkelijk om te delen. Ze werkt ook zeer zorgvuldig en professioneel.

Jessica, 36 jaar

Het is nu oudejaarsavond 2020. Ik begon dit veel bewogen jaar met een goed voornemen: ik wilde graag mijn tweede kind krijgen. Mijn oudste dochter was al vijf jaar.

Na jaren van ‘natuurlijk’ proberen deden we in 2019 drie pogingen in het ziekenhuis met IUI. Toen dit geen resultaat gaf, besloten we om in te zetten op meer natuurlijke manieren om het lichaam te stimuleren. Naast acupunctuur en enkele supplementen begon ik in januari met behandelingen bij Fertiliteitszone.

In het begin waren de massages heftig, maar ik merkte al snel verbetering. In april bleek dat ik eindelijk zwanger was! Na een goede zwangerschap en met een vlotte bevalling is tien dagen geleden onze gezonde dochter geboren. Eindelijk hebben wij ons tweede kindje en onze eerste dochter heeft haar geliefde zusje.

Karen, 39 jaar

Ik heb een aantal jaren geleden een keizersnede gehad en nu willen wij al jaren heel graag een 2e kindje. Wat helaas niet lukt zonder aanwijsbare reden. Ik heb al heel veel dingen geprobeerd,zoals o.a. voeding aanpassen, supplementen nemen, fertiliteitstrajecten gehad, maar tot nu toe zonder resultaat.

De eerste keer was de behandeling op bepaalde plekken in mijn buik best wel gevoelig/pijnlijk, maar toen de behandeling klaar was voelde het echt heel apart. Een soort van verlichting. Eigenlijk niet uit te leggen. Je moet het echt zelf ervaren… Na een paar behandelingen voelde ik echt al zoveel verschil. Ik vond dat iedere keer best wel bijzonder en had het niet gedacht.

Wat me tot nu toe heeft opgeleverd is dat ik veel minder last heb van mijn onderrug  en ook geen stekerig gevoel meer rondom mijn eisprong. Mijn menstruatie is daarbij ook echt verbeterd & veel korter geworden en het begint nu ook anders dan voorheen. Het voelt heel anders. Ik dacht hiervoor dat het ook al goed was, maar het kan dus veel beter!

J., 36 jaar

Heb je nog vragen?

Laat in dit formulier je gegevens achter en stel je vragen.

We nemen binnen 48 uur contact met je op.

15 + 9 =

Praktijkinformatie:

Openingstijden: 
maandag – 8.30-18.00
dinsdag – 8.30-17.30
woensdag – 8.30-13.00
donderdag – 8.00-19.00
vrijdag – 8.30-17.30

Contact:
06 – 24 16 16 93
info@fertiliteitszone.nl

Bredaseweg 8
4844 CL Terheijden (bij Breda)