06 - 24 16 16 93 info@fertiliteitszone.nl

Fysiotherapie bij vruchtbaarheidsproblemen in Terheijden

Ontdek alles over fysiotherapie bij vruchtbaarheidsproblemen en boek een afspraak in Terheijden. 

Fertiliteitszone in Terheijden

Wij zijn Debbie van der Heijden en Richard Cost. Jaren geleden zijn wij afgestudeerd als fysiotherapeuten, maar in 2018 hebben wij ons gespecialiseerd in menstruatieklachten en vruchtbaarheidsproblemen.

Dit hebben we gedaan door in 2018 de cursus Mercier therapie te volgen. We hebben les gekregen van Jennifer Mercier, Amerikaanse ontwikkelaar van deze behandelmethode. Daarnaast hebben we ons in 2013 al gespecialiseerd in littekenbehandelingen en in 2018 in buikklachten. Deze combinatie van cursussen maakt dat wij inmiddels al veel koppels hebben mogen en kunnen helpen in hun zoektocht naar een zwangerschap. 

Het blijft ontzettend bijzonder om een bericht te ontvangen dat het gelukt is. Elke keer opnieuw stuiteren wij door de praktijk!

fysiotherapie bij vruchtbaarheidsproblemen terheijden

Ik ben bij Debbie en Richard uit gekomen omdat ik mijn menstruatie terug wilde krijgen en daardoor hopelijk zwanger kan worden.

De behandelingen waren pijnlijk maar wel helpend! Ik had (afgezien van de reden van aanmelding) geen lichamelijke klachten, dus in het begin vond ik het lastig verschil te voelen maar gedurende de behandeling werd dat steeds duidelijker. Ook zeker dankzij de uitleg die ik daarbij kreeg.

Vanaf het eerste contact voelde ik mij op m’n gemak. Daarnaast had ik zeker het idee dat jullie er veel verstand van hebben en dat vervolgens ook duidelijk aan mij konden uitleggen. Ook positief dat jullie nog met andere therapeuten hebben overlegd, dat gaf nog extra het gevoel dat jullie echt betrokken waren.

Marije, 29jr

Ik kwam bij Debbie omdat ik erg last van mijn ongesteldheid had en het zwanger worden uit blijft.

Ik heb de behandelingen erg prettig ervaren. Ook zeer fijn om de verbeteringen (het losser worden van het bekken en buik gebied) zo snel te ervaren. En nu ik alweer ietsje verder ben ervaar ik ook de rustige ongesteldheid, eigenlijk zoals het zou moeten horen. Dat ik hier al tig jaren mee rond liep met die pijn! Ik ben zo blij dat ik deze behandelingen heb ondergaan en dat Debbie op mijn pad is gekomen!

Debbie werkt erg fijn, en is ook echt een fijne therapeut. Ze herkent dingen en alles is ook bespreekbaar. De drempel is dan ook makkelijk om te delen. Ze werkt ook zeer zorgvuldig en professioneel.

Jessica, 36 jr

Soepel (&) zwanger worden.

Heb je problemen met zwanger worden? Lukt het niet of heb je één of meerdere miskramen gehad? Dan kunnen wij helpen met fysiotherapie bij vruchtbaarheidsproblemen in Terheijden.

Een van de grote problemen met zwanger worden kan zijn dat je baarmoeder, eileiders en eierstokken niet voldoende ruimte hebben om te bewegen. Hierdoor kunnen ze niet goed functioneren en is zwanger worden niet makkelijk. Vergelijk het maar met een te kleine trui. Als je een te kleine trui aan hebt, is het niet makkelijk om je arm te bewegen. Dit geldt ook voor het weefsel rondom je baarmoeder. Als dat te strak zit, kan o.a. je baarmoeder niet goed functioneren.

Het weefsel rondom je voortplantingsorganen kan te strak komen te zitten door een trauma/ongeluk, (verkeerde) houding, te weinig beweging, een operatie of een aandoening. Eigenlijk door heel veel verschillende dingen die je in je dagelijkse leven doet en waarvan je meestal niet weet dat het problemen oplevert.

Met diepe massages is het mogelijk om meer ruimte te creëren rondom je baarmoeder, eileiders en eierstokken zodat er (letterlijk) ruimte ontstaat voor een zwangerschap.
Een leuke bijkomstigheid van deze behandeling is dat eventuele rugklachten, buikklachten en menstruatiepijn opgelost worden.

N

Vergoeding

Wij hebben geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat je een factuur van ons krijgt die je bij je zorgverzekeraar in kunt dienen. Je zult een deel van de behandelingen vergoed krijgen, maar het is per verzekeraar verschillend hoe hoog deze vergoeding is. Dit kun je het beste zelf navragen bij je verzekeraar.

Prijs fysiotherapie bij vruchtbaarheidsproblemen Terheijden

Zeggelaan 99
Terheijden, Noord-Brabant 4844SC
Nederland
Telefoon: 0624161693
E-mail: info@fertiliteitszone.nl
URL: https://fertiliteitszone.nl/
Btw-nummer: NL85 83 04 55 7B 01
Kamer-van-Koophandelnummer: 70 38 93 06
Maandag08:00 - 19:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 14:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 12:00
ZondagGesloten

Ik kwam bij Richard vanwege onze onvervulde kinderwens. De behandelingen vond ik heel prettig. De eerste drie weken waren pittig, ik voelde me wat beurs na de behandeling, maar daarna begon ik echt te merken dat er meer ruimte ontstond in mijn lichaam! En nu het klaar is, mis ik het zelfs!

Richard stelde mij goed op mijn gemak en als er wat tijd over was behandelde hij ook andere stressplekken in het lichaam. Hier heb ik heel veel baat bij gehad en ik voelde me opbloeien, kreeg weer vertrouwen in het lichaam.

Shamelie, 33jr

zwanger van eerste kindje

Fysiotherapie bij vruchtbaarheidsproblemen Terheijden

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor fysiotherapie behandeling bij vruchtbaarheidsproblemen in Terheijden.

12 + 14 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.