06 - 24 16 16 93 info@fertiliteitszone.nl

Met een soepele buik verhoog je de kans op een zwangerschap.

In 5 stappen volgens onze unieke methode en met meer soepelheid naar een betere vruchtbaarheid.
Vertel me meer

Herken je je in een van volgende punten?

Is je cyclus onregelmatig of zijn er dingen met je cyclus waar je over twijfelt?

Heb je menstruatiepijn of andere problemen met je menstruatie?

Heb je buikklachten, zoals een opgeblazen gevoel, obstipatie, wisselende stoelgang, geen druk kunnen verdragen op je buik, etc.?

Vraag je je wel eens af of het ooit nog wel eens gaat lukken om zwanger te worden?

Intake fertiliteitszone

Dan is een vruchtbaarheids-afspraak iets voor jou. Deze klachten zijn namelijk een aanwijzing dat er iets niet gaat zoals het zou moeten. Je lichaam geeft aan dat er nog iets mist. Je lichaam is nog niet in optimale staat om zwanger te kunnen worden. Ga dan samen met ons uitzoeken wat er voor je lichaam nodig is, zodat je ook eindelijk van je klachten verlost wordt en daarmee je kansen op een zwangerschap groter worden.

Samen zoeken we uit of je buik soepel genoeg is voor een zwangerschap.

Hoi! Wij zijn Debbie en Richard. Wij geloven dat je organen moeten kunnen bewegen om goed te kunnen functioneren. Stel je voor dat je met je hand tussen de deur komt en dat je hand helemaal klem zit. Als iemand je dan zou vragen om te gaan zwaaien, zou je die persoon voor gek verklaren. Je wilt eerst je hand vrij hebben, daarna kun je misschien een keer voorzichtig proberen te zwaaien.

Dus als je organen niet soepel genoeg zijn, doordat ze klem zitten in bindweefsel bijvoorbeeld, dan kunnen ze dus niet ‘zwaaien’. Ze functioneren niet zoals ze zouden moeten. Als je het bindweefsel daar omheen soepeler maakt, krijgen ze meer ruimte om te bewegen. Ze kunnen weer doen waar ze voor bedoeld zijn. En dat geldt ook voor je baarmoeder en eierstokken. Je hebt dus meer kans om zwanger te worden en te blijven.

Met verschillende technieken kunnen wij ervoor zorgen dat er weer ruimte en dus beweging komt in je buik. We vinden het heel belangrijk dat je weet wat er tijdens een behandeling gebeurd in je lichaam. We helpen je dus om te begrijpen waar de knelpunten in je lichaam zitten en waarom wij vinden dat je lichaam niet faalt (al voelt dat misschien wel eens anders). Je buik zal lekkerder voelen, je pijnklachten zullen verdwijnen en je hormonen komen meer in balans. Na deze behandeling zul je een positief verschil voelen, daar zorgen we voor!

Debbie en Richard Fertiliteitszone
praktijkruimte fertiliteitszone

Ervaring van onze klanten

De eerste keer was de behandeling op bepaalde plekken in mijn buik best wel gevoelig /pijnlijk, dat ik soms echt dacht: Wow wat is dit. Maar toen de behandeling klaar was voelde het echt heel apart. Een soort van verlichting. Eigenlijk niet uit te leggen. Je moet het echt zelf ervaren. Ik vond dat iedere keer best wel bijzonder en had het niet gedacht.

Wat het me tot nu toe heeft opgeleverd is dat ik veel minder last heb van mijn onderrug en ook geen stekerig gevoel meer rondom mijn eisprong. Mijn menstruatie is daarbij ook echt verbeterd & veel korter geworden en het begint nu ook anders dan voorheen. Het voelt heel anders, ook al dacht ik hiervoor ook al dat goed was. Het kan dus veel beter!

- J., 36 jaar.

De behandelingen gaven weer hoop dat je niet machteloos hoeft af te wachten tot het lukt maar dat je er in ieder geval gevoelsmatig iets aan kunt doen.

Ik merkte tijdens de behandelingen dat er veel gebeurde in mijn lichaam. Naast de ontspanning die voelbaar was, merkte ik ook dat sommige spieren hieraan moesten wennen. Op het einde van de behandeling voelde het in mijn lijf weer meer ‘kloppend’ en had ik weer een normale cyclus en was de menstruatie minder heftig.

Dit alles gaf wel vertrouwen dat er iets veranderde in mijn lichaam. Het gaf hoop voor de toekomst. Enige tijd later zijn we ook zwanger geraakt. Wij hebben het idee dat de behandeling daar aan bij heeft gedragen.

- Inge

Na de vruchtbaarheids-afspraak…

Heb je meer kans om zwanger te worden omdat je weet of er verklevingen in je buik aanwezig zijn en wat je daar aan kunt doen

De innesteling verloopt beter doordat je baarmoederslijmvlies beter opgebouwd wordt als je baarmoeder goed functioneert

Je vruchtbaarheid verbetert doordat je hormoonbalans verbetert als je eierstokken beter gaan functioneren

Is er letterlijk meer ruimte in je buik voor een zwangerschap doordat je buikklachten, zoals een opgeblazen gevoel zoals een opgeblazen gevoel of obstipatie zijn verminderd

Je hebt meer vertrouwen dat het wel goed gaat komen omdat je dingen voelt veranderen in je lichaam

Debbie van der Heijden Fertiliteitszone

Wil je ook je kans op een zwangerschap te vergroten? 

Laat ons jou helpen om je buik soepel te maken. 

Check of een soepele buik jouw kansen vergroot. 

Normale prijs €79,90

Alleen nu:

€65,-

R

Intake, onderzoek & behandeling fysiotherapie

R

Een soepelere buik, met grotere kansen op een zwangerschap

R

60 minuten

R

1 sessie

De behandeling wordt gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar als je aanvullend verzekerd bent. 

Boek hieronder jouw vruchtbaarheids-afspraak!

Vul je gegevens in en boek meteen een afspraak. Zit er geen datum en tijd tussen waarop je zou kunnen, mail ons dan even. Dan kunnen we kijken welke mogelijkheden we hebben!

Na de afspraak bij ons in de praktijk ontvang je een factuur die je kunt declareren bij de zorgverzekeraar.


Praktijkinformatie

Openingstijden:
Maandag:     08.00-18.00
Dinsdag:       08.00-17.30
Woensdag:   08.00-13.00
Donderdag:  08.00-21.00
Vrijdag:         08.00-17.30

Telefoonnummer: 
06 – 24 16 16 93

E-mail adres: 
info@fertiliteitszone.nl

Adres:  Polderstraat 3
              4844 BG Terheijden